Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Opzij opzij opzij, topdrukte in de bakkerij

Opzij opzij opzij, topdrukte in de bakkerij

In de decembermaand is het drukte geblazen voor onze banketbakkers en winkelcollega's! Iedereen moet hard werken, maar doet dat toch met veel plezier! Het is stiekem ook best gezellig.  Onze bakkers werken vaak als andere mensen nog slapen. Maar in de aanloop naar...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd

Winnaars kleurplatenwedstrijd

Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten...

Lees meer
Wie zoet is krijgt lekkers door de brievenbus

Wie zoet is krijgt lekkers door de brievenbus

Wie zoet is krijgt lekkers door de brievenbus! In deze tijd zien we elkaar minder, hoe leuk is het om elkaar te verrassen met een brievenbuspakket vol heerlijkheden van de Sint   We hebben twee soorten pakketten en beide pakketten bevatten een Sinterklaaskaart...

Lees meer
Sinterklaas kleurplatenwedstrijd

Sinterklaas kleurplatenwedstrijd

Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. Haal een kleurplaat op of download hem hieronder en kleur hem op je allermooist in. Lever het uiterlijk donderdag 3 december in bij een van onze winkels en wie weet maak jij...

Lees meer
Borstplaat, pure nostalgie

Borstplaat, pure nostalgie

 Borstplaat, met zo’n knapperig randje aan de buitenkant en zijn suikerzoete zachte binnenkant, staat voor pure nostalgie. Het wordt gemaakt van room, kristalsuiker en poedersuiker. Soms wordt hier een smaakje aan toegevoegd, zoals hazelnoot (voor de kenmerkende...

Lees meer
Heet het nu een boterletter of een banketstaaf?

Heet het nu een boterletter of een banketstaaf?

Wij noemen onze letters van bladerdeeg en amandelspijs bij voorkeur roomboter amandelstaven of boterletters. Het product dat in de volksmond een ‘banketstaaf’ of ‘banketletter’ wordt genoemd, is vaak niet van de beste ingrediënten gemaakt. Soms zitten er zelfs witte...

Lees meer
Oliebollen: we gaan weer beginnen!

Oliebollen: we gaan weer beginnen!

Zodra het oktober is gaat het bakkershart extra snel kloppen. De decemberspecialiteiten gaan weer beginnen en dus ook de oliebollen en appelbeignets! Het oliebollenhuisje staat weer in Rijswijk en op zaterdag ook onze kramen in Nootdorp en Appelstraat.  ...

Lees meer
Brood: voedingsbodem voor veganisten

Brood: voedingsbodem voor veganisten

NATUURLIJK GAAN WE MET DE TIJD MEE. MAAR SOMMIGE CONSUMENTENWENSEN ZIJN VOOR ONS VOLSTREKT VANZELFSPREKEND. GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN AAN ONZE PRODUCTEN TOEVOEGEN. DAAROM KUNNEN OOK VEGANISTEN UITSTEKEND BIJ ONS TERECHT. Veganisten eten en gebruiken niets dat van een...

Lees meer
De historie van… beschuit

De historie van… beschuit

Wat krijg je in Nederland getrakteerd bij de geboorte van een kind? Beschuit met muisjes! Een traditie uit de negentiende eeuw, die pas nationaal bekend en heel gewoon werd sinds muisjesfabrikant De Ruijter in 1938 een groot blik met oranje muisjes aanbood op Paleis...

Lees meer
Bammetjes in de broodtrommel

Bammetjes in de broodtrommel

Een hartige taart met­ ­tomaten en geitenkaas? ­Tortilla met roseval­aardappelen en ­paddenstoelen? Wraps met ­kipfilet en gegrilde ­groenten? Het gaat tegenwoordig ­allemaal in de broodtrommel. Maar er is ook nog altijd niets mis met een paar lekkere boterhammen voor...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media