Wist je dat je met pepernoten, speculaas, chocoladekransjes en kerstbrood van de ambachtelijke bakker zelf de lekkerste dingen kunt maken? Duik snel de keuken in, dit wordt smullen!

Ingrediënten
150 gr mascarpone
200 gr opgeklopte slagroom
1 tl speculaaskruiden
1 tl vanille-extract
15 speculaasjes
300 gr frambozen
8 pepernoten

Bereidingswijze
– Doe de mascarpone, opgeklopte slagroom, speculaaskruiden en het vanille-extract in een kom en roer door elkaar.
– Verkruimel de speculaasjes in een keukenmachine of doe de koekjes in een boterhamzakje en rol met een deegroller over de koekjes totdat ze verkruimeld zijn.
– Vul twee glazen met een laagje speculaaskruimels, daarna met laagje van je slagroommengsel en dan met een laagje frambozen.
– Herhaal deze vorige stap, zodat je van alles twee laagjes hebt.
– Eindig uiteindelijk met een laagje koekkruimels en versier de trifles met pepernoten.

Voor 4 trifles