Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Banket bewaar- en serveertips

Banket bewaar- en serveertips

ZO’N OVERHEERLIJKE SLAGROOMSOES OF EEN LEKKER WARM WORSTENBROODJE EET JE NATUURLIJK HET LIEFSTE DIRECT OP. SOMS MOET JE ECHTER EVEN WACHTEN. TOTDAT HET BEZOEK IS GEARRIVEERD OF HET EINDELIJK LUNCHTIJD IS. HOE BEWAAR JE DE LEKKERNIJ? EN HOE SERVEER JE DEZE OP HUN BEST?...

Lees meer
Brood bewaar- en serveertips

Brood bewaar- en serveertips

HEERLIJK, ZO’N AMBACHTELIJKE VERSE BOTERHAM! MAAR JE KUNT EN WILT VAAK NIET ALLES TEGELIJK OPETEN. DAT HOEFT OOK NIET. DOOR BROOD OP DE JUISTE WIJZE TE VERPAKKEN EN TE BEWAREN, KUN JE ER LANG VAN GENIETEN EN HEB JE VOOR IEDERE DAG IETS LEKKERS IN HUIS. ZELFS ALS HET...

Lees meer
Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Tot en met eind januari bakken we nog verse oliebollen en appelbeignets in Rijswijk! Kom en geniet nog zolang het kan! We zijn geopend van 08:00 tot 16:00 uur Adres:Herenstraat 642282BX Rijswijk Wil je zien hoe we onze oliebollen maken? Bekijk het filmpje hieronder

Lees meer
Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Hoe ziet oudjaar bij Bakkerij Bosman eruit?

Bakkerij Bosman werkt met man en macht aan de oliebollen en appelbeignets. Hoe gaat dat nou te werk in zo'n bedrijf? Er zijn twee ploegen die dag en nacht doorwerken met het bakken van oliebollen en appelbeignets. 1 ploeg van 06:00-18:00 uur en de ander van...

Lees meer
Openingstijden oudjaar

Openingstijden oudjaar

27 t/m 31 december wordt er in elke winkel verse oliebollen en appelbeignets gebakken. Op 27 en 28 december hanteren wij onze gewone openingstijden. Op 30 en 31 december hanteren wij aparte openingstijden. Wij wensen u alvast een heerlijk 2019! Herenstraat...

Lees meer
Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Hoe worden de lekkerste oliebollen gemaakt?

Hoewel er, net als in brooddeeg, bloem, water en gist aan het maken van oliebollen te pas komt, noemen we het basisbestanddeel van oliebollen beslag en geen deeg. Het verschil tussen deeg en beslag is de zogenaamde viscositeit, ofwel de stijfte van het deeg. Deze...

Lees meer
Waar komt de kerststol vandaan?

Waar komt de kerststol vandaan?

Een kerststol is van origine een Duits luxe brood, ook wel Weihnachtsstollen of Christstollen genoemd. Het is een krentenbrood dat rijk is gevuld met gedroogd fruit, noten en amandelspijs. Het brood kent een lange, Duitse geschiedenis. De voorloper van de stol is het...

Lees meer
Openingstijden Kerst

Openingstijden Kerst

Tijdens de dagen voor Kerst hanteren wij aparte openingstijden. Wij wensen u alvast smaakvolle Kerstdagen toe! Herenstraat (Rijswijk)21 december: 07:30-16:30 uur22 december: Gesloten23 december: 07:30-17:30 uur24 december: 07:30-17:00 uur Nootdorp (Winkelcentrum...

Lees meer
Opzij, opzij, opzij topdrukte in de bakkerij

Opzij, opzij, opzij topdrukte in de bakkerij

In de decembermaand is het drukte geblazen voor onze banketbakkers en winkelcollega's! Iedereen moet hard werken, maar doet dat toch met veel plezier! Het is stiekem ook best gezellig.  Onze bakkers werken vaak als andere mensen nog slapen. Maar in de aanloop naar...

Lees meer
Kerst bestellijsten

Kerst bestellijsten

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Samen met vrienden, familie of kennissen heerlijk ontbijten, brunchen, borrelen of dineren! Wij hebben speciaal voor de Kerst een heerlijk assortiment om van te genieten. Wil je graag alles in huis hebben? Maak...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media