Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Het is bijna Valentijn, maar waar komt het vandaan?

Het is bijna Valentijn, maar waar komt het vandaan?

Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag waarop je een geliefde, vriend of vriendin kunt verrassen met een kaartje, bloemen of chocolade. De bakker heeft de zoetste traktaties voorbereid. Hij heeft in ieder geval een kus verdiend! Op Valentijnsdag geven geliefden...

Lees meer
Het verhaal achter gluten

Het verhaal achter gluten

  AL ENIGE TIJD VERLANGT EEN TOENEMEND AANTAL MENSEN NAAR GLUTENVRIJE VOEDING. ZIJ BEWEREN DAT GLUTEN VOOR HEN MOEILIJK VERTEERBAAR ZIJN. GLUTEN ZOUDEN LEIDEN TOT SPIJSVERTERINGSKLACHTEN, ALLERGIEËN OF ZELFS DEPRESSIES. WIE ECHTER NIET LIJDT AAN EEN GLUTENALLERGIE OF...

Lees meer
Het verhaal achter gist

Het verhaal achter gist

GIST IS EEN ESSENTIEEL INGREDIËNT VOOR HET BEREIDEN VAN BROOD. GEBRUIKT JE BAKKER GEEN GIST, DAN ZAL HET DEEG NIET RIJZEN EN HET BROOD DUS NOOIT MOOI LUCHTIG WORDEN. GIST ZORGT BOVENDIEN VOOR EEN AANGENAME GEUR. Gisten zijn eencellige schimmels die worden gebruikt bij...

Lees meer
Het verhaal achter speltbrood

Het verhaal achter speltbrood

  SPELT BEHOORT NET ALS TARWE TOT DE GRASSENFAMILIE EN WORDT BESCHOUWD ALS EEN PRIMITIEVE TARWESOORT. HET WORDT AL GETEELD SINDS 7000 VOOR CHRISTUS. NA DE MIDDELEEUWEN IS SPELT MEER EN MEER VERDRONGEN DOOR GEWONE TARWE, OMDAT DEZE EEN HOGERE OPBRENGST PER HECTARE...

Lees meer
Brood & sport

Brood & sport

  BROOD ZORGT VOOR DE BROODNODIGE KOOLHYDRATEN, EIWITTEN, VITAMINES, MINERALEN EN VEZELS IN ONZE VOEDING. MET BROOD KUN JE BOVENDIEN VOLOP VARIËREN EN HET IS GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN: NAAR SCHOOL, NAAR HET WERK OF IN DE SPORTTAS. DE VOEDINGSSTOFFEN VAN BROOD ZIJN...

Lees meer
Banket bewaar- en serveertips

Banket bewaar- en serveertips

ZO’N OVERHEERLIJKE SLAGROOMSOES OF EEN LEKKER WARM WORSTENBROODJE EET JE NATUURLIJK HET LIEFSTE DIRECT OP. SOMS MOET JE ECHTER EVEN WACHTEN. TOTDAT HET BEZOEK IS GEARRIVEERD OF HET EINDELIJK LUNCHTIJD IS. HOE BEWAAR JE DE LEKKERNIJ? EN HOE SERVEER JE DEZE OP HUN BEST?...

Lees meer
Brood bewaar- en serveertips

Brood bewaar- en serveertips

HEERLIJK, ZO’N AMBACHTELIJKE VERSE BOTERHAM! MAAR JE KUNT EN WILT VAAK NIET ALLES TEGELIJK OPETEN. DAT HOEFT OOK NIET. DOOR BROOD OP DE JUISTE WIJZE TE VERPAKKEN EN TE BEWAREN, KUN JE ER LANG VAN GENIETEN EN HEB JE VOOR IEDERE DAG IETS LEKKERS IN HUIS. ZELFS ALS HET...

Lees meer
Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Tot en met eind januari bakken we nog verse oliebollen en appelbeignets in Rijswijk! Kom en geniet nog zolang het kan! We zijn geopend van 08:00 tot 16:00 uur Adres:Herenstraat 642282BX Rijswijk Wil je zien hoe we onze oliebollen maken? Bekijk het filmpje hieronder

Lees meer
Oliebollen en appelbeignets t/m eind januari

Hoe ziet oudjaar bij Bakkerij Bosman eruit?

Bakkerij Bosman werkt met man en macht aan de oliebollen en appelbeignets. Hoe gaat dat nou te werk in zo'n bedrijf? Er zijn twee ploegen die dag en nacht doorwerken met het bakken van oliebollen en appelbeignets. 1 ploeg van 06:00-18:00 uur en de ander van...

Lees meer
Openingstijden oudjaar

Openingstijden oudjaar

27 t/m 31 december wordt er in elke winkel verse oliebollen en appelbeignets gebakken. Op 27 en 28 december hanteren wij onze gewone openingstijden. Op 30 en 31 december hanteren wij aparte openingstijden. Wij wensen u alvast een heerlijk 2019! Herenstraat...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media