Workshops

Samen met familie, vrienden/vriendinnen of collega’s creatief aan de slag in onze bakkerij? Volg een van onze workshops.

Je gaat tijdens de workshop drie uur lang aan de slag en maakt onder leiding van onze creatieve bakkers diverse lekkernijen op zowel brood- als banketgebied.
Zij gaan jou tijdens deze ambachtelijke avond de kneepjes van het bakkersvak leren. Tussendoor staat er koffie/thee klaar met wat lekkers erbij!

De kosten voor de workshops bedragen 50 euro per persoon (per workshop) en zullen gehouden worden in onze bakkerij in Rijswijk. Een geoefende bakker hoef je voor deze workshops niet te zijn.

 

 Het hele jaar door worden er workshops aangeboden, waarbij de thema’s afhankelijk zijn van de seizoenen.

Workshops kunnen worden geboekt via workshop@bakkerijbosman.nl

Het adres van onze bakkerij in Rijswijk is:
Herenstraat 64
2282BX Rijswijk

Parkeren is mogelijk op de bijgelegen parkeerplaatsen van het winkelcentrum (overdag is het gratis parkeren).

Workshop ‘kneepjes van het vak’


Data:

21 september (10:00-13:00 uur)

Tijdens de workshop ‘kneepjes van het vak’ ga je op alle gebieden van de bakkerswereld aan de slag. Je gaat zowel brood als banketproducten maken en daardoor aan de slag met vele ingrediënten. Tijdens deze avond ga je samen met onze creatieve bakkers een Italiaanse focaccia kneden, waarna er knapperig koek wordt gemaakt. Tot slot maak je een verwentaartje.

Let op:
Bij onvoldoende aanmeldingen zal de workshop niet doorgaan. U krijgt daarover tijdig bericht.

Workshop Sinterklaas

 

Data:
9 oktober (19:00-22:00 uur)
19 oktober (10:00-13:00 uur)

Tijdens de Sint workshop ga je aan de slag met ‘5 december ingrediënten’. Onder leiding van onze creatieve bakkers ga je werken met zowel brood als banket ingrediënten. Je gaat een speculaastaartje, mini speculaasjes en een sintsmulbrood maken.

Let op:
Bij onvoldoende aanmeldingen zal de workshop niet doorgaan. U krijgt daarover tijdig bericht.

Workshop Kerstmis

 

Data:
23 oktober (19:00-22:00 uur) = VOL
2 november (10:00-13:00 uur) = VOL
2 november (14:00-17:00 uur)

Tijdens de Kerst workshop halen we het kerstgevoel naar binnen. Je gaat samen met onze creatieve bakkers aan de slag op zowel brood- als banketgebied. Je begint met een stol kneden waarna er kerstgebak wordt gemaakt en tot slot koekkransen worden gebakken.

Let op:
Bij onvoldoende aanmeldingen zal de workshop niet doorgaan. U krijgt daarover tijdig bericht.

Groepen
Wilt u met een eigen groep een van onze workshops volgen? Vanaf 10 personen is dit mogelijk op een eigen datum naar keuze. Neem contact op met workshop@bakkerijbosman.nl

Bedrijven
Wil jij samen met je collega’s of werknemers een gezellig avondje uit of een echte teambuildingsavond? Kom dan een van onze workshops volgen op een eigen datum naar keuze. Neem contact op met workshop@bakkerijbosman.nl

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media