Feestelijke geschenken

Een kleurrijke tijd van het jaar staat weer voor de deur. Een tijd vol kleurrijke producten en frisse smaken. Met ruim 75 jaar ervaring helpen wij jou graag bij het samenstellen van feestelijke geschenken voor jouw collega’s, medewerkers of relaties

Feestelijke pakketten
Voor Pasen hebben wij een aantal voorbeeldpakketten. Zo kunt u iemand verrassen met een brievenbuspakket, maar ook de kleurrijke paaspakketten zijn er weer!

Heeft u liever een pakket naar eigen wens? Dat kan! Wij helpen u graag om samen een eigen pakket samen te stellen met ambachtelijke specialiteiten

Op de post
Omdat het misschien niet mogelijk is om elke collega, werknemer of relatie persoonlijk het paaspakket te geven, kunnen wij de pakketten ook voor u op de post doen*

Meer informatie of een persoonlijke afspraak?
Wilt u een bestelling plaatsen, meer informatie hebben of een persoonlijk pakket samenstellen? Wij maken graag een persoonlijke, digitale of telefonische afspraak.

U kunt contact opnemen via workshop@bakkerijbosman.nl

Pasen geschenken

Een vrolijk Pasen wordt het dit jaar! Met ambachtelijke paasbroden, chocolade paashazen, frisse heerlijkheden & paaseitjes in vele smaken geniet je van deze kleurrijke tijd.

Sinterklaas geschenken

Wat is er lekkerder dan de kruidige geur van vers gebakken speculaas, smaakvolle chocoladeletters of ambachtelijke amandelstaven. Met Sinterklaas is het heerlijk om te genieten van de ambachtelijkste producten van het jaar!

Kerstmis geschenken

Een ambachtelijke Kerst wordt het dit jaar! Met ambachtelijke kerststollen, knapperige koekkransjes of fluwelen kersttaarten geniet je van de gezelligste tijd. 

Nieuwjaar geschenken

Begin bruisend het nieuwe jaar met vers gebakken oliebollen, appelbeignets en andere heerlijke lekkernijen

*Bakkerij Bosman is na het aanleveren van de pakketten aan de bezorgdienst niet meer verantwoordelijk voor de aflevering van het pakket.