Recepten

Brood is de inspiratie van een heleboel gerechten. Niet alleen een ontbijt en lunch, maar ook het diner of een feestje kan in het teken staan van brood. Wij willen jou inspireren met heerlijke recepten. Kijk en geniet!

Broodtoast met filet american

Broodtoast met filet american

Variëren met broodbeleg! Ingrediënten1 ongesneden witbrood240 gram filet American8 radijsjes25 gram Parmezaanse kaas1 el mayonaise1 rode uiHandje veldsla of jonge spinazie voor garnering BereidingswijzeDoe de filet American in een spuitzak ­zonder spuitmondje. Doe ook...

Lees meer
Bruschetta met couscous, dadel en munt

Bruschetta met couscous, dadel en munt

Dit is een heerlijk voorgerecht, maar ook ideaal voor bij de borrel tijdens de feestdagen Ingrediënten12 sneden wit stokbrood200 gram couscous½ blokje kippen- of groentebouillon200 milliliter water2 teentjes knoflook8 dadels1 eetlepel granaatappelpitjes, voor...

Lees meer
Roodfruit pudding

Roodfruit pudding

Dit knalrode dessert is een ultieme afsluiter van een heerlijke kerstdiner. Geniet van vers fruit en cake om een onweerstaanbaar dessert te maken.  Ingrediënten2 bakken bosvruchten à 300 gram100 gram witte basterdsuiker200 gram cake250 ml slagroom BereidingswijzeLaat...

Lees meer
Cassata

Cassata

Verras je familie met een bijzonder kerstdessert. Voor na het kerstdiner of voor gewoon-zomaar-een-dag. Omdat het kan. En superlekker is. Schort voor, haren vast, handen gewassen? Dan kun je aan de slag!     Ingrediënten 300 gram pure chocolade 500 gram...

Lees meer
Kerstboompizza’s

Kerstboompizza’s

Deze pizza's in de vorm van een kerstboom zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook super lekker! Deze variant is vegetarisch, maar je kunt er natuurlijk altijd ham, salami of wat tonijn aan toevoegen. Eet smakelijk! Ingrediënten12 (oude) boterhammen200 ml gezeefde...

Lees meer
Heel snelle taaitaai-misú

Heel snelle taaitaai-misú

Wist je dat je van taaitaai ook tiramisu kan maken? Lekker!     Ingrediënten 12 taaitaai poppetjes van je ambachtelijke bakker (zo vers mogelijk!) 60 ml sterke koffie of espresso, op kamertemperatuur 4 el amaretto of 2 el amandelextract 300 ml slagroom, 30%...

Lees meer
Speculaas ijstaart

Speculaas ijstaart

Je moet er een paar uren geduld voor hebben, maar dan heb je ook wat: een super lekkere speculaas ijstaart!     Ingrediënten 1 liter vanille roomijs (voor het ijs) 200 g melkchocolade (voor het ijs) 10 medium speculaaskoeken met stukjes amandel (voor het...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media