Recepten

Brood is de inspiratie van een heleboel gerechten. Niet alleen een ontbijt en lunch, maar ook het diner of een feestje kan in het teken staan van brood. Wij willen jou inspireren met heerlijke recepten. Kijk en geniet!

Broodcroutons

Broodcroutons

Ingrediënten half gesneden witbrood of maïsbrood 4 teentjes knoflook olijfolie en zeezout Bereidingswijze Het geheim van de ultieme crouton is de knoflookolie als basis. Neem hiervoor een flesje olijfolie en voeg daar ruim geperste knoflook aan toe. Laat dit bij...

Lees meer
Clubsandwich met avocado, biet en geitenkaas

Clubsandwich met avocado, biet en geitenkaas

Ingrediënten (voor 4 personen) 12 sneetjes meergranen brood 2 rijpe avocado’s sap van ½ citroen 1 gekookt bietje versgemalen zwarte peper 4 eetlepels yoghurtmayonaise 50 g rucola 150 g zachte geitenkaas, verkruimeld Bereidingswijze Schil de avocado’s, snijd het...

Lees meer
Brood-appeltaartjes

Brood-appeltaartjes

Ingrediënten 6 sneetjes witbrood of maïsvloerbrood 50 g zachte boter 4 appels 1 eetlepel custardpoeder 2 eetlepels suiker 2 theelepels kaneelpoeder 50 g rozijnen 6 eenpersoons taartvormpjes (10 cm), ingevet    Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 °C....

Lees meer
Spaanse broodschotel

Spaanse broodschotel

Ingredienten 6-8 sneetjes Allinson volkorenbrood 3 tomaten 3 eetlepels olijfolie 200 g chorizo, in blokje 2 uien, gesnipperd 1 grote rode paprika, in stukjes 2 eetlepels peterselie, fijngehakte versgemalen zwarte peper 3 eieren 3 eetlepels melk 75 g geraspte belegen...

Lees meer
Brood-aardappel rösti in muffinvorm

Brood-aardappel rösti in muffinvorm

Schil de aardappels en kook deze 6 tot 8 minuten. Giet af en laat de aardappels afkoelen. Pel de uien en snijd ze zeer fijn, of hak ze in een keukenmachine. Rasp nu de aardappels. Snijd het brood, met korst, in kleine blokjes en...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media