Recepten

Brood is de inspiratie van een heleboel gerechten. Niet alleen een ontbijt en lunch, maar ook het diner of een feestje kan in het teken staan van brood. Wij willen jou inspireren met heerlijke recepten. Kijk en geniet!

Heel snelle taaitaai-misú

Heel snelle taaitaai-misú

Wist je dat je van taaitaai ook tiramisu kan maken? Lekker!     Ingrediënten 12 taaitaai poppetjes van je ambachtelijke bakker (zo vers mogelijk!) 60 ml sterke koffie of espresso, op kamertemperatuur 4 el amaretto of 2 el amandelextract 300 ml slagroom, 30%...

Lees meer
Speculaas ijstaart

Speculaas ijstaart

Je moet er een paar uren geduld voor hebben, maar dan heb je ook wat: een super lekkere speculaas ijstaart!     Ingrediënten 1 liter vanille roomijs (voor het ijs) 200 g melkchocolade (voor het ijs) 10 medium speculaaskoeken met stukjes amandel (voor het...

Lees meer
Speculaas wentelteefjes

Speculaas wentelteefjes

Sinterklaas staat voor de deur! De winkels liggen niet alleen vol met heerlijke zoetigheden, ook een Sint lunch kan! Probeer eens deze heerlijke speculaas wentelteefjes Ingrediënten 8 sneetjes (oud) wit brood 12 speculaasjes 3 eieren 150 ml melk 1 tl kaneel 2 el...

Lees meer
Kapsel

Kapsel

Ingrediënten Voor een taartvorm van 24-26 cm doorsnede: 5 eieren 150 gram suiker 150 gram bloem Een beetje zout Verder heb je nodig: Een mixer Een kom Een spatel Een oven Eventueel een zeef Bereidingswijze Voorbereiding ingrediënten Zorg ervoor dat de eieren op...

Lees meer
Beantastic Burgers

Beantastic Burgers

Deze prachtige oranje burgers maak je in een handomdraai van oer-Hollandse ingrediënten zoals bruine bonen, wortel en havermout. Serveer deze burgers op een lekker broodje!     Ingrediënten 1 eetlepel zonnebloemolie 1 grote ui 2-3 teentjes knoflook (naar...

Lees meer
Uitdeelbrood

Uitdeelbrood

Ingrediënten 1 groot rond vloerbrood 1/2 meergranenbrood of volkorenbrood, gesneden 1/2 sesambrood, maïsbrood of tijgerbrood, gesneden Diverse soorten beleg Om te garneren: zilverui, augurk, aardbeien, druiven, olijven Bereidingswijze Diverse soorten beleg- boerenkaas...

Lees meer
Kaasquiche met broccoli en tomaat

Kaasquiche met broccoli en tomaat

Ingrediënten 300 gram broccoli 200 gram kaasbolletjes (hartige kaaskoekjes) 2-3 eetlepels olijfolie 3 eieren 100 ml kookroom 150 gram geraspte belegen kaas zout, versgemalen zwarte peper 125 gram kerstomaatjes quichevorm van 24 cm Bereidingswijze Verwarm de oven voor...

Lees meer
Kaasvulkaantjes

Kaasvulkaantjes

Ingrediënten 2 harde bruine bolletjes druiven 200 g geraspte kaas 1 bakje kruidenroomkaas 25 g boter 25 g bloem 3 dl bouillon peper en zout kerstomaatjes peterselie Bereidingswijze Smelt boter in een pan met dikke bodem. Roer de bloem door de gesmolten boter, giet de...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media