Bakkerij Bosman werkt met man en macht aan de oliebollen en appelbeignets. Hoe gaat dat nou te werk in zo’n bedrijf?

Er zijn twee ploegen die dag en nacht doorwerken met het bakken van oliebollen en appelbeignets. 1 ploeg van 06:00-18:00 uur en de ander van 18:00-06:00 uur. Daarnaast worden er in elke winkel ook nog eens extra oliebollen en appelbeignets vers gebakken. Ook worden er elke dag appelbeignets en appelbollen gemaakt door maar liefst 6 man tegelijk in onze eerste banketbakkerij. De banketbakkers in de tweede banketbakkerij zijn in de nacht bezig om sneeuwballen en berlinerbollen vers te maken. De broodbakkers zorgen de gehele dag voor het deeg van de oliebollen. Is het laatste deeg op? Dan staat de eerste alweer klaar! Maar liefst 60 verkop(ster)ers en bakkers zorgen de laatste dag ervoor dat u met overheerlijke oliebollen en appelbeignets oudejaarsavond kunt gaan vieren!

Dit team bij elkaar zorgt voor een onvergetelijke oud&nieuw!

Wil je zien hoe we onze oliebollen maken? Bekijk het filmpje hieronder

Hoe maken wij onze oliebollen?

Onze oliebollen worden elke dag nog met veel liefde gemaakt door onze bakkers! Alleen de beste ingrediënten zorgen voor dé smaak dat een oliebol moet hebben

Geplaatst door Bakkerij Bosman op Maandag 23 december 2019