Wist je dat je met pepernoten, speculaas, chocoladekransjes en kerstbrood van de ambachtelijke bakker zelf de lekkerste dingen kunt maken? Duik snel de keuken in, dit wordt smullen!

Ingredi├źnten
150 gr mascarpone
200 gr opgeklopte slagroom
1 tl speculaaskruiden
1 tl vanille-extract
15 speculaasjes
300 gr frambozen
8 pepernoten

Bereidingswijze
– Doe de mascarpone, opgeklopte slagroom, speculaaskruiden en het vanille-extract in een kom en roer door elkaar.
– Verkruimel de speculaasjes in een keukenmachine of doe de koekjes in een boterhamzakje en rol met een deegroller over de koekjes totdat ze verkruimeld zijn.
– Vul twee glazen met een laagje speculaaskruimels, daarna met laagje van je slagroommengsel en dan met een laagje frambozen.
– Herhaal deze vorige stap, zodat je van alles twee laagjes hebt.
– Eindig uiteindelijk met een laagje koekkruimels en versier de trifles met pepernoten.

Voor 4 trifles