Bakkerij Bosman werkt met man en macht tijdens de oudjaarsweek om alles rondom de oliebollen en appelbeignets goed te laten verlopen. Hoe gaat dat nou te werk in zo’n bedrijf?

Er zijn twee ploegen die dag en nacht doorwerken met het bakken van oliebollen en appelbeignets. 1 ploeg van 06:00-18:00 uur en de ander van 18:00-06:00 uur. Daarnaast worden er in elke winkel ook nog eens extra oliebollen en appelbeignets vers gebakken.

In onze eerste banketbakkerij worden er elke dag appelbeignets en appelbollen gemaakt. Dit doen zij met zijn zessen. Teamwork noemen we dat!

In de tweede banketbakkerij zijn onze banketbakkers ’s nachts bezig met het vullen van sneeuwballen en berlinerbollen. Elke nacht weer, zodat ze extra vers zijn!

De broodbakkers zorgen de gehele dag voor het deeg van de oliebollen. Is het laatste deeg op? Dan staat de eerste alweer klaar.

Tot slot staan er 70 verkopers/sters klaar om te zorgen dat u de laatste dag met verse oliebollen en appelbeignets het nieuwe jaar in kunt luiden.

Dit team bij elkaar zorgt voor een onvergetelijke jaarwisseling.

Wil je zien hoe we onze oliebollen maken? Bekijk het filmpje hieronder