Het is heerlijk barbeque weer! Gezellig barbecuen in de tuin en genieten van al het lekkers! Als bakker hebben we heerlijke producten, zowel gebakken als ongebakken die het barbecue feestje compleet maken

Voor bij de barbecue hebben we diverse soorten stokbroden als desem, Franse baguette of een meergranenstokbroodje! Ga je liever voor hartig? Probeer dan eens onze kaas-uienkruiers of het welbekende borrelbrood!

 

Wist je dat?
Veel broodsoorten kun je even kort op de barbecue roosteren, zodat ze lekker knapperig en warm worden. Let wel op! Het kruim, het binnenste van het brood, kan snel verbranden. Ook kan brood te droog worden. Gebruik daarom een mengsel van wat olie en eventueel wat knoflook en/of kruiden als je brood op de barbecue wilt roosteren. Leg het brood met de bestreken kant op het wat hoger geplaatste rooster van de barbecue. In pakweg twintig seconden is het brood warm, krokant en licht geschroeid.