Nieuws
Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!
Het verhaal achter chocolade
BANKETBAKKERS GEVEN HUN CHOCOLADE PRODUCTEN ALLEMAAL EEN UNIEKE SMAAK. DAT HEEFT TE MAKEN MET DE KEUZE VOOR HUN CACAOBONEN, DE VERHOUDING TUSSEN DE VERSCHILLENDE INGREDIËNTEN EN NATUURLIJK HUN PERSOONLIJKE VAKMANSCHAP. Volgens de Nederlandse Warenwet mag een product...
Het verhaal achter zaden en pitten
ZADEN EN PITTEN GEVEN BROOD VAAK EEN STOER EN ROBUUST UITERLIJK. MAAR WIST JE DAT ZE BROOD OOK EXTRA VOEDINGSWAARDE GEVEN? ZADEN EN PITTEN ZIJN VEELAL RIJK AAN ONVERZADIGDE EN DUS GEZONDE VETTEN. OOK HEBBEN ZE INVLOED OP HET GEHALTE AAN VITAMINES EN MINERALEN IN...
Bakkerij Bosman bezorgt thuis
Bakkerij Bosman komt gratis naar jou toe voor als je even niet naar ons toe kunt komen. Bij Bakkerij Bosman vinden we het belangrijk dat iedereen goed en lekker brood kan eten en daarnaast ook nog van wat lekkers kan genieten! Omdat niet iedereen naar onze winkels kan...
Bakkerij Bosman houdt de desemweken
Bakkerij Bosman heeft zijn 'desemfamilie' uitgebreid met robuuste broden als onder andere oberlander, desem donker, haags bruin en de boerenbol. Om dit te vieren zijn alle desembroden van 6 april t/m 18 april elke dag 2+1 gratis! Wil je meer informatie over wat...
Alles bestellen voor de Pasen
Het is bijna Pasen! Misschien voelt het nog wat vreemd, maar bij Bakkerij Bosman proberen we er toch nog een kleurrijke Pasen ervan te maken met de familie thuis. Wil je er zeker van zijn dat je alles in huis hebt? Maak gebruik van onze online webshop of onze handige...
Openingstijden rondom Pasen
Het is bijna Pasen! Dit jaar voelt het misschien anders dan dat we gewend zijn, maar bij Bakkerij Bosman proberen we toch nog een kleurrijke Pasen ervan te maken. Daarom hebben wij speciaal voor jou ambachtelijke producten om een heerlijke paasbrunch te houden of een...
Zelf broodbakken met Bosman’s broodmix
Tussen al het schoolwerk en thuiswerken door even ontspannen? Bak je eigen brood! Wij hebben alle grondstoffen al voor je verzamelt en klaargemaakt. Het enigste wat jij nog moet doen is mixen, kneden en bakken! Het is een tijd die we met z'n allen niet gewend zijn....
Het verhaal achter vezels
WIST JE DAT EEN VOLWASSEN NEDERLANDER GEMIDDELD ZO’N 18 TOT 23 GRAM VOEDINGSVEZELS PER DAG EET? DAT IS EIGENLIJK NIET VOLDOENDE. HET VOEDINGSCENTRUM BEVEELT DERTIG TOT VEERTIG GRAM VEZELS PER DAG AAN. WAAROM MOETEN WE MEER VEZELS ETEN? EN HOE KRIJGEN WE DEZE BINNEN?...
Het verhaal achter suiker in de bakkerij
KRISTALSUIKER, TAFELSUIKER OF SACHAROSE: HET ZIJN ALLEMAAL NAMEN VOOR DEZELFDE STOF: SUIKER. SUIKERS ZIJN ENKELVOUDIGE KOOLHYDRATEN, OOK WEL MONO- OF DISACHARIDEN GENOEMD. ZE BESTAAN UIT EEN OF TWEE SUIKERMOLECULEN, TE WETEN GLUCOSE (DRUIVENSUIKER) EN/OF FRUCTOSE...
Het verhaal achter desembrood
DESEMBROOD MAAKT MET ZIJN ROBUUSTE UITERLIJK EN KNAPPERIGE KORST AL EEN AANTAL JAREN EEN FANTASTISCHE COMEBACK IN DE NEDERLANDSE BAKKERIJEN. HET BAKKEN VAN DESEMBROOD VRAAGT KENNIS, AANDACHT EN VOORAL TIJD. BROOD OP BASIS VAN DESEM HEEFT NAMELIJK EEN LANGE RIJSTIJD...
Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672