Trek in een stevige lunch? Maak deze vrolijke clubsandwich!

Ingrediënten
12 sneetjes lichtbruin casinobrood
4 geroosterde paprika’s uit pot, uitgelekt
2 eetlepels tomatenketchup
handje veldsla
4 plakjes kipfilet
100 gram eiersalade
1 eetlepel bieslook
1/2 komkommer in plakjes
16 satéstokjes
zout en peper

Bereidingswijze
Rooster de sneetjes brood. Pureer de paprika’s in de blender met de tomatenketchup tot een dikke saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. ­Bestrijk vier sneetjes met deze paprikapuree en verdeel de veldsla erover. Vouw de plakjes kipfilet losjes dubbel en leg ze ­losjes op de veldsla. Bestrijk vier andere sneetjes met eiersalade en strooi de bieslook erover. Leg de plakjes komkommer erop. Leg deze sneetjes op de sneetjes met paprikapuree en dek ze af met de laatste sneetjes. Druk de stapeltjes iets aan en snijd ze dan met een groot, glad mes ­diagonaal in vieren. Steek door elk stapeltje een satéstokje en zet ze op de borden.

Voor 4 personen.