Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Een heerlijke Kerst door de brievenbus

Een heerlijke Kerst door de brievenbus

Een heerlijke Kerst door de brievenbus! In deze tijd zien we elkaar minder, hoe leuk is het om elkaar te verrassen met een brievenbuspakket vol kerst heerlijkheden   We hebben een pakket samengesteld met daarin allerlei specialiteiten rondom Kerst. Bovendien zit...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd Sinterklaas

Winnaars kleurplatenwedstrijd Sinterklaas

Bekendmaking: vrijdag 2 december circa 18.00 uur Winnaars Herenstraat (Rijswijk)Familie Visser (Liam en Noor)Maritz ( 9 jaar)Xenia Grunberg (6 jaar) Winnaars NootdorpFamilie van Haaster (3 en 6 jaar) Familie Remkes (7 en 10 jaar) Quint v.d. Lubbe (4 jaar) Winnaars...

Lees meer
Koningsdag geopend

Koningsdag geopend

Koningsdag 2022, we mogen weer als vanouds en daar zijn we bij Bakkerij Bosman reuze blij mee. Vier Koningsdag met een ontbijtje, een zit op ons terras en natuurlijk dé oranje tompouce! Wij zijn er klaarvoor! Rijswijk06.30-16.30 uurBakery Café geopend...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd

Winnaars kleurplatenwedstrijd

Als het bijna Pasen is,  begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten gekozen die...

Lees meer
Wij bakken voor Oekraïne

Wij bakken voor Oekraïne

De steun is hard nodig! Daarom bakken wij voor Oekraïne! Vanaf woensdag 9 maart kan je blauw/gele donuts kopen voor €2. Het volledige aankoop bedrag doneren wij aan Giro 555. Actie loopt t/m 12 maart. Op 13 maart maken wij het gedoneerde bedrag bekend!

Lees meer
Hoe maken wij de lekkerste oliebollen?

Hoe maken wij de lekkerste oliebollen?

Hoewel er, net als in brooddeeg, bloem, water en gist aan het maken van oliebollen te pas komt, noemen we het basisbestanddeel van oliebollen beslag en geen deeg. Het verschil tussen deeg en beslag is de zogenaamde viscositeit, ofwel de stijfte van het deeg. Deze...

Lees meer
Een heerlijke Kerst door de brievenbus

Een heerlijke Kerst door de brievenbus

Een heerlijke Kerst door de brievenbus! In deze tijd zien we elkaar minder, hoe leuk is het om elkaar te verrassen met een brievenbuspakket vol kerst heerlijkheden   We hebben een pakket samengesteld met daarin allerlei specialiteiten rondom Kerst. Bovendien zit...

Lees meer
Hoe maken wij roomboter amandelstaven?

Hoe maken wij roomboter amandelstaven?

Onze banketbakkers gebruiken voor het maken van roomboter amandelstaven altijd roomboter bladerdeeg. Wanneer de laagjes in het bladerdeeg goed worden opgebouwd, vindt er tijdens het bakproces een opwaartse werking plaats. Hierdoor krijgt het deeg zijn bladerende...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd

Winnaars kleurplatenwedstrijd

Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten...

Lees meer
Het is tijd voor de barbecue!

Het is tijd voor de barbecue!

Het is heerlijk barbeque weer! Gezellig barbecuen in de tuin en genieten van al het lekkers! Als bakker hebben we heerlijke producten, zowel gebakken als ongebakken die het barbecue feestje compleet maken Voor bij de barbecue hebben we diverse soorten stokbroden als...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media