Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Opwarmtip oliebollen en appelbeignets

Opwarmtip oliebollen en appelbeignets

Oliebollen en appelbeignets, op een grote schaal op tafel! Laagje poedersuiker eroverheen en het is feest! Maar hoe maak je ze eigenlijk warm? Je leest het hieronder! Oliebollen200 graden | 10 minuten appelbeignets200 graden | 10 minuten Wil je zien hoe we onze...

Lees meer
Hoe maken wij de lekkerste oliebollen?

Hoe maken wij de lekkerste oliebollen?

Hoewel er, net als in brooddeeg, bloem, water en gist aan het maken van oliebollen te pas komt, noemen we het basisbestanddeel van oliebollen beslag en geen deeg. Het verschil tussen deeg en beslag is de zogenaamde viscositeit, ofwel de stijfte van het deeg. Deze...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd Sinterklaas

Winnaars kleurplatenwedstrijd Sinterklaas

Bekendmaking: vrijdag 2 december circa 18.00 uur Winnaars Herenstraat (Rijswijk)Familie Visser (Liam en Noor)Maritz ( 9 jaar)Xenia Grunberg (6 jaar) Winnaars NootdorpFamilie van Haaster (3 en 6 jaar) Familie Remkes (7 en 10 jaar) Quint v.d. Lubbe (4 jaar) Winnaars...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd

Winnaars kleurplatenwedstrijd

Als het bijna Pasen is,  begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten gekozen die...

Lees meer
Wij bakken voor Oekraïne

Wij bakken voor Oekraïne

De steun is hard nodig! Daarom bakken wij voor Oekraïne! Vanaf woensdag 9 maart kan je blauw/gele donuts kopen voor €2. Het volledige aankoop bedrag doneren wij aan Giro 555. Actie loopt t/m 12 maart. Op 13 maart maken wij het gedoneerde bedrag bekend!

Lees meer
Hoe maken wij de lekkerste oliebollen?

Hoe maken wij de lekkerste oliebollen?

Hoewel er, net als in brooddeeg, bloem, water en gist aan het maken van oliebollen te pas komt, noemen we het basisbestanddeel van oliebollen beslag en geen deeg. Het verschil tussen deeg en beslag is de zogenaamde viscositeit, ofwel de stijfte van het deeg. Deze...

Lees meer
Hoe maken wij roomboter amandelstaven?

Hoe maken wij roomboter amandelstaven?

Onze banketbakkers gebruiken voor het maken van roomboter amandelstaven altijd roomboter bladerdeeg. Wanneer de laagjes in het bladerdeeg goed worden opgebouwd, vindt er tijdens het bakproces een opwaartse werking plaats. Hierdoor krijgt het deeg zijn bladerende...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd

Winnaars kleurplatenwedstrijd

Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten...

Lees meer
Het is tijd voor de barbecue!

Het is tijd voor de barbecue!

Het is heerlijk barbeque weer! Gezellig barbecuen in de tuin en genieten van al het lekkers! Als bakker hebben we heerlijke producten, zowel gebakken als ongebakken die het barbecue feestje compleet maken Voor bij de barbecue hebben we diverse soorten stokbroden als...

Lees meer
Bevrijdingsdag: oranje gebak

Bevrijdingsdag: oranje gebak

Aanstaande woensdag is het 5 mei en dat betekent Bevrijdingsdag! 76 jaar vrijheid, dat moet gevierd worden! En hoe kan dat nou beter dan met een oranje gebakje en een rood-wit-blauwe vlag erin! We maken speciaal voor 76 jaar vrijheid ons gebak op woensdag 5 mei...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media