Deze salade staat in 20 minuten op tafel!​

Ingrediënten
3 sneetjes ambachtelijk wit/bruin brood
150 gram kipfilet
1 eetlepel rode Thaise currypasta
100 gram gemengde jonge bladsla
2 bosuitjes, in stukjes van 1 cm
5 eetlepels roerbakolie
2 eieren, losgeklopt
50 gram sesamzaad
zout, versgemalen peper

Bereidingswijze
Doe de filet American in een spuitzak ­zonder spuitmondje. Doe ook de ­mayonaise in een spuitzak of sausbidon. Snijd van het melkbrood vrij dikke plakken en rooster deze in de broodrooster of in een licht ingevette grillpan. Spuit nu ­kleine puntjes filet American speels over het brood. Verdeel de radijs, rode ui, ­kappertjes en Parmezaanse kaas tussen de filet American. Spuit vervolgens ­kleinere puntjes mayonaise tussen de overige ingrediënten. Garneer met een paar blaadjes spinazie of veldsla en breng op smaak met peper en zeezout.

Voor 4 personen.