Kerst en oudjaar; een avond vol gezelligheid! Natuurlijk horen er lekkere hapjes bij. Met een beetje hulp van Bakkerij Bosman heb je in een handomdraai verrassende mini’s op tafel.

Ingrediƫnten
4 dikke sneetjes maisbrood
50 gram zachte boter
1 eetlepel geraspte citroenschil
citroensap
150 gram brie
24 rode druiven
24 witte druiven

Bereidingswijze
Meng de boter met de citroenrasp en enkele druppels citroensap. Bestrijk de sneetjes maisbrood aan beide kanten dun met de citroenboter. Snijd elk sneetje in 6 blokjes en bak deze in een droge koekenpan met antiaanbaklaag knapperig bruin. Snijd de brie in 8 plakken en elke plak in 3 stukken. Steek aan 24 spiesjes om en om 1 rode druif, 1 blokje briochebrood, 1 witte druif en 1 plakje brie. Serveer de spiesjes op een schaal.