Een lekker recept voor Pasen, maar eigenlijk kunnen deze broodbakjes met roerei en garnalen altijd!

Ingrediënten:
4 sneetjes maïsbrood, zonder korst
1 bosuitje, in smalle ringetjes
100 g (Hollandse) garnalen
40 g vloeibare margarine
6 eieren
2-3 eetlepels room of melk
versgemalen peper

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220°C. Rol de sneetjes brood iets uit, bestrijk ze aan beide kanten dun met vloeibare margarine en duw elk sneetje in de holte van een muffinvorm (doorsnede 5-6 cm) tot een bakje. Bak de broodbakjes in de oven in tien minuten knapperig bruin. Klop de eieren los met room, zout en peper. ­Verhit de rest van de vloeibare margarine in een pan met een ­dikke bodem en laat het eimengsel al roerende stollen. Neem als het ei rul wordt (maar nog wel glanst) de pan van het vuur en roer driekwart van de bosui en garnalen erdoor. Wip de broodbakjes uit de muffinvorm en zet ze op bordjes. Schep het roerei erin. Garneer met de rest van de uiringetjes en garnalen.

Paastip
Kleed je tafel voor de paasbrunch mooi aan met voorjaarstakken. Kies bijvoorbeeld voor bloemen in de kleuren geel en wit en zet vaasjes of lege pindakaas-, jam- of tomatensauspotjes in verschillende formaten neer. Let er wel op dat de bloemen niet te hoog zijn. Wel zo gezellig om je tafelgenoten te kunnen zien!

Voor 4 personen.