Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Bakkerij Bosman houdt de desemweken

Bakkerij Bosman houdt de desemweken

Bakkerij Bosman heeft zijn 'desemfamilie' uitgebreid met robuuste broden als onder andere oberlander, desem donker, haags bruin en de boerenbol. Om dit te vieren zijn alle desembroden van 6 april t/m 18 april elke dag 2+1 gratis! Wil je meer informatie over wat...

Lees meer
Alles bestellen voor de Pasen

Alles bestellen voor de Pasen

Het is bijna Pasen! Misschien voelt het nog wat vreemd, maar bij Bakkerij Bosman proberen we er toch nog een kleurrijke Pasen ervan te maken met de familie thuis. Wil je er zeker van zijn dat je alles in huis hebt? Maak gebruik van onze online webshop of onze handige...

Lees meer
Openingstijden rondom Pasen

Openingstijden rondom Pasen

Het is bijna Pasen! Dit jaar voelt het misschien anders dan dat we gewend zijn, maar bij Bakkerij Bosman proberen we toch nog een kleurrijke Pasen ervan te maken. Daarom hebben wij speciaal voor jou ambachtelijke producten om een heerlijke paasbrunch te houden of een...

Lees meer
Zelf broodbakken met Bosman’s broodmix

Zelf broodbakken met Bosman’s broodmix

Tussen al het schoolwerk en thuiswerken door even ontspannen? Bak je eigen brood! Wij hebben alle grondstoffen al voor je verzamelt en klaargemaakt. Het enigste wat jij nog moet doen is mixen, kneden en bakken! Het is een tijd die we met z'n allen niet gewend zijn....

Lees meer
Het verhaal achter vezels

Het verhaal achter vezels

WIST JE DAT EEN VOLWASSEN NEDERLANDER GEMIDDELD ZO’N 18 TOT 23 GRAM VOEDINGSVEZELS PER DAG EET? DAT IS EIGENLIJK NIET VOLDOENDE. HET VOEDINGSCENTRUM BEVEELT DERTIG TOT VEERTIG GRAM VEZELS PER DAG AAN. WAAROM MOETEN WE MEER VEZELS ETEN? EN HOE KRIJGEN WE DEZE BINNEN?...

Lees meer
Het verhaal achter suiker in de bakkerij

Het verhaal achter suiker in de bakkerij

KRISTALSUIKER, TAFELSUIKER OF SACHAROSE: HET ZIJN ALLEMAAL NAMEN VOOR DEZELFDE STOF: SUIKER. SUIKERS ZIJN ENKELVOUDIGE KOOLHYDRATEN, OOK WEL MONO- OF DISACHARIDEN GENOEMD. ZE BESTAAN UIT EEN OF TWEE SUIKERMOLECULEN, TE WETEN GLUCOSE (DRUIVENSUIKER) EN/OF FRUCTOSE...

Lees meer
Het verhaal achter desembrood

Het verhaal achter desembrood

DESEMBROOD MAAKT MET ZIJN ROBUUSTE UITERLIJK EN KNAPPERIGE KORST AL EEN AANTAL JAREN EEN FANTASTISCHE COMEBACK IN DE NEDERLANDSE BAKKERIJEN. HET BAKKEN VAN DESEMBROOD VRAAGT KENNIS, AANDACHT EN VOORAL TIJD. BROOD OP BASIS VAN DESEM HEEFT NAMELIJK EEN LANGE RIJSTIJD...

Lees meer
Maatregelen omtrent het coronavirus

Maatregelen omtrent het coronavirus

Naar aanleiding van de persconferenties over het coronavirus hebben wij bij Bakkerij Bosman extra maatregelen genomen die overeenkomen met de adviezen van het RIVM: Per direct zijn onze bakery cafés gesloten tot en met 1 juni 2020. In onze bakery cafés gelden de...

Lees meer
Bakkerij Bornhijm wordt Bakkerij Bosman

Bakkerij Bornhijm wordt Bakkerij Bosman

Bakkerij Bosman breidt uit! per 9 maart 2020 is Bakkerij Bornhijm, gelegen aan de Bankastraat in Den Haag, overgenomen door Bakkerij Bosman. Het vertrouwde wat u gewend bent is nog steeds aanwezig, maar wij als bakker steken het alleen in een nieuw jasje! We heten u...

Lees meer
Gewoon graan

Gewoon graan

Graan is de verzamelnaam voor de zaden van grassen. Tarwe is een graan, maar dat geldt ook voor bijvoorbeeld rijst, gerst, ­haver en rogge. Van granen worden graanproducten ­gemaakt zoals bloem, couscous, pasta en natuurlijk brood. ­Volkoren graanproducten zijn in...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media